Ulei de Neem, presat la rece - Default Title
Ulei de Neem, presat la rece - Default Title

Ulei de Neem, presat la rece - Default Title

|   0 Recenzii
de la: 21.68 RON

Magazine partenere

MagazinNume produsPrețTransportStocAcțiune
oleya.roSKU: 54255500722517
Ulei de Neem, presat la rece - Default Title
21.68 RON
GratuitDa
Uleiul de Neem este un ulei de originie vegetală, obținut prin presarea la rece a fructelor și semințelor copacului de Neem. Se utilizează de mii de ani în India pentru proprietățile sale extraordinare, de aceea este supradenumit “Copacul sacru”, “ Farmacia naturii“ sau “Panaceu al tuturor bolilor”. Culoarea Uleiului de Neem variază de la galben auriu, brun, maro închis, maro verzui sau chiar roșu aprins. Parfumul este unul puternic și se aseamănă cu cel al usturoiului sau al arahidelor. Utilizările tradiționale ale Uleiului de Neem includ afecțiuni precum psoriazis, acnee, cicatrici, herpes, dermatită seboreică, cheratoze diverse, furuncule și înțepături de insecte. Remediueficient în cazul problemelor cu păduchii sau scabiei, fiind recunoscut ca un insecticid natural puternic, folosit în agricultura ecologică. A se evita contactul cu ochii A nu se lăsa la îndemâna copiilor A nu se utiliza intern, produsul este destinat utilizării cosmetice Persoanele cu alergie cunoscută la cânepă trebuie să evite utilizarea acestuia Efectuează un test de toleranță înainte de prima utilizare: aplică o cantitate mică pe o zonă restrânsă a pielii și așteaptă 24 de ore Întrerupe utilizarea dacă apar roșeață, mâncărime, iritație sau alte reacții neplăcute. Evită aplicarea pe răni deschise, piele cu infecții active sau arsuri severe, cu excepția recomandării unui specialist Evită contactul direct cu ochii și mucoasele. În caz de contact, clătește cu multă apă. Dacă ești sub tratament dermatologic sau ai afecțiuni cutanate importante, consultă medicul înainte de utilizare Păstrează produsul într-un loc răcoros, uscat și ferit de lumina directă a soarelui, cu recipientul bine închis. Nu utiliza produsul dacă și-a modificat semnificativ mirosul, culoarea sau aspectul. *Atenție! Proprietățile și utilizările terapeutice ale produselor Oleya se bazează pe informații stințifice prezente în literatura de specialitate, în publicații de profil, în cercetări academice de fitoterapie și aromaterapie, în cărți de chimie-cosmetică și în dosarul de siguranță al furnizorului care respectă legislația europeană în domeniul produselor cosmetice. Deși aceste informații au la bază surse sigure, ele nu trebuiesc considerate prescripții și îndrumări medicale oferite de persoane specializate și nu angajează în nici un fel responsabilitatea noastră.
Coșul meu (0)
  • Coșul tău este gol

Favoritele mele (0)
  • Nu ai produse favorite

Meniu
Filtrează Produse

Se încarcă filtrele...