Ulei de Canepa virgin, presat la rece - Default Title
Ulei de Canepa virgin, presat la rece - Default Title

Ulei de Canepa virgin, presat la rece - Default Title

|   0 Recenzii
de la: 21.68 RON

Magazine partenere

MagazinNume produsPrețTransportStocAcțiune
oleya.roSKU: 54255490793813
Ulei de Canepa virgin, presat la rece - Default Title
21.68 RON
GratuitDa
Planta de cânepă a fost utilizată pentru efectele terapeutice și anestezice. În Europa era cunoscută ca remediu împotriva ciumei, reumatismului sau altor dureri articulare. Coloniștii englezi creșteau cânepa încă din anii 1600 folosind-o la confecțioarea hainelor, lenjeriilor sau covoarelor. Cânepă este una din cele mai vechi plante cultivate în România. Erau folosite fibrele sale în producția hainelor, iar semințele aveau aplicare în medicina tradițională, pentru inflamații, paraziți intestinali, constipație. Cânepa conține 20 de aminoacizi și îmbină perfect carotenul, vitamina E, magneziul și vitaminele din complexul B-urilor. O sursă importantă de omega 3,6,9, grăsimi saturate și substanțe active este utilizat în fabricarea șampoanelor, detergenților. O să descoperi un ulei excelent pentru piele, mai ales că lasă pielea hidratată, reduce porii dilatați, reduce producția de sebum. A se evita contactul cu ochii A nu se lăsa la îndemâna copiilor A nu se utiliza intern, produsul este destinat utilizării cosmetice Persoanele cu alergie cunoscută la cânepă trebuie să evite utilizarea acestuia Efectuează un test de toleranță înainte de prima utilizare: aplică o cantitate mică pe o zonă restrânsă a pielii și așteaptă 24 de ore Întrerupe utilizarea dacă apar roșeață, mâncărime, iritație sau alte reacții neplăcute. Evită aplicarea pe răni deschise, piele cu infecții active sau arsuri severe, cu excepția recomandării unui specialist Evită contactul direct cu ochii și mucoasele. În caz de contact, clătește cu multă apă. Dacă ești sub tratament dermatologic sau ai afecțiuni cutanate importante, consultă medicul înainte de utilizare Păstrează produsul într-un loc răcoros, uscat și ferit de lumina directă a soarelui, cu recipientul bine închis. Nu utiliza produsul dacă și-a modificat semnificativ mirosul, culoarea sau aspectul. *Atenție! Proprietățile și utilizările terapeutice ale produselor Oleya se bazează pe informații stințifice prezente în literatura de specialitate, în publicații de profil, în cercetări academice de fitoterapie și aromaterapie, în cărți de chimie-cosmetică și în dosarul de siguranță al furnizorului care respectă legislația europeană în domeniul produselor cosmetice. Deși aceste informații au la bază surse sigure, ele nu trebuiesc considerate prescripții și îndrumări medicale oferite de persoane specializate și nu angajează în nici un fel responsabilitatea noastră.
Coșul meu (0)
  • Coșul tău este gol

Favoritele mele (0)
  • Nu ai produse favorite

Meniu
Filtrează Produse

Se încarcă filtrele...