Ulei de Morcov - Default Title
Ulei de Morcov - Default Title

Ulei de Morcov - Default Title

|   0 Recenzii
de la: 21.68 RON

Magazine partenere

MagazinNume produsPrețTransportStocAcțiune
oleya.roSKU: 54255720169813
Ulei de Morcov - Default Title
21.68 RON
GratuitDa
Morcovul este produs de o plantă erbacee, ce are mici flori albe, distribuite în vârf, în formă de umbrelă. Familia de care aparține este Apiaceae. În general, este cultivată pentru rădăcina sa comestibilă, de culoare portocalie și este utilizată ca legumă de bază în bucătărie. Există multe soiuri de morcov, aproximativ 500 de tipuri diferite. Morcovii au fost cultivați de multe mii de ani în Europa și au fost folosiți în întreaga lume în multe bucătării tradiționale. Conținutul său scăzut de calorii și conținutul ridicat de beta-caroten și minerale fac din această legumă o componentă populară a multor feluri de măncare. Compoziția bogata de beta-caroten, favorizează obținerea unui ten strălucitor, revitalizat, întărzie apariția ridurilor, îngrijește pielea după plajă, prelungește bronzul uniform, îngrijește pielea sensibilă a gâtului și decolteului. Remediu natural 100% pentru zilele lungi de vară în care urmărești să obții bronzul perfect. Încorporat în rețetele pentru păr sau aplicat direct, face minuni pentru firul deteriorat, fragil, cu tendință de cădere. A se evita contactul cu ochii A nu se lăsa la îndemâna copiilor A nu se utiliza intern, produsul este destinat utilizării cosmetice Persoanele cu alergie cunoscută la cânepă trebuie să evite utilizarea acestuia Efectuează un test de toleranță înainte de prima utilizare: aplică o cantitate mică pe o zonă restrânsă a pielii și așteaptă 24 de ore Întrerupe utilizarea dacă apar roșeață, mâncărime, iritație sau alte reacții neplăcute. Evită aplicarea pe răni deschise, piele cu infecții active sau arsuri severe, cu excepția recomandării unui specialist Evită contactul direct cu ochii și mucoasele. În caz de contact, clătește cu multă apă. Dacă ești sub tratament dermatologic sau ai afecțiuni cutanate importante, consultă medicul înainte de utilizare Păstrează produsul într-un loc răcoros, uscat și ferit de lumina directă a soarelui, cu recipientul bine închis. Nu utiliza produsul dacă și-a modificat semnificativ mirosul, culoarea sau aspectul. *Atenție! Proprietățile și utilizările terapeutice ale produselor Oleya se bazează pe informații stințifice prezente în literatura de specialitate, în publicații de profil, în cercetări academice de fitoterapie și aromaterapie, în cărți de chimie-cosmetică și în dosarul de siguranță al furnizorului care respectă legislația europeană în domeniul produselor cosmetice. Deși aceste informații au la bază surse sigure, ele nu trebuiesc considerate prescripții și îndrumări medicale oferite de persoane specializate și nu angajează în nici un fel responsabilitatea noastră.
Coșul meu (0)
  • Coșul tău este gol

Favoritele mele (0)
  • Nu ai produse favorite

Meniu
Filtrează Produse

Se încarcă filtrele...